Kultur Shock

Категория: Големи концерти

Начало: 4 Мар. 2015 - 20:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 25 / 30 лв

Организатор: Tangra Mega Rock

Билети: ТУК

Две години след последното си шоу у нас, KULTUR SHOCK се завръщат в София, за да се представят на живо пред своите фенове на 4 март в клуб *MIXTAPE 5*.
Стана традиция бандата от Сиатъл да свири на рождените дни на радио ТАНГРА МЕГА РОК в София, а този път има и едно историческо съвпадение.

Новият албум на групата се казва ‘IX’, а това ще бъде 9-тият рожден ден на радиото, така че просто няма как да пропуснем София в новото ни европейско турне!“ – коментира ситуацията китаристът ВАЛ КЬОСОВСКИ.

KULTUR SHOCK пуснаха ‘IX’ за свободно сваляне в www.soundcloud.com/kulturshock още на 11 ноември, а на 13 януари вече ще има и CD-та и винилови плочи, които ще се продават в официалния сайт на групата.

В ‘IX’ гостува басистът на NIRVANA – КРИСТ НОВОСЕЛИЧ, както и знаменитият сиатълска продуцент ДЖАК ЕНДИНО.

КОНТРОЛ ще се включват в концерта на KULTUR SHOCK на 4 март в клуб *MIXTAPE 5*.

Те ще бъдат специален гост в шоуто, с което ще започнем празниците по повод ‘9 ГОДИНИ РАДИО ТАНГРА МЕГА РОК’.

Стана традиция бандата от Сиатъл да свири на рождените дни на радиото в София, а този път има и едно историческо съвпадение.

Новият албум на групата се казва ‘IX’, а това ще бъде 9-тият рожден ден на радиото, така че просто няма как да пропуснем София в новото ни европейско турне!“ – коментира ситуацията китаристът на KULTUR SHOCKВАЛ КЬОСОВСКИ.

KULTUR SHOCK започват турнето в подкрепа на албума с концерт в Сиатъл на 10 януари, последван от още дати в Щатите, след което идват и в Европа.

БИЛЕТИ за шоуто в София ще бъдат пуснати в продажба утре.

 

Така вече имаме серия от 2 забележителни концерта за ‘9 години радио ТАНГРА МЕГА РОК’, при това в два последователни дни:

4 март 2015 – KULTUR SHOCK в клуб *MIXTAPE 5* и
5 март 2015 – CROWBAR в клуб *MIXTAPE 5*.


В началото