Behemoth и Bolzer

Категория: Големи концерти

Начало: 20 Апр. 2015 - 19:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 40 / 50 лв

Организатор: BGTSC

Билети: ТУК

behemoth poster -2BGTSC представя концерта на полската Black/Death метал институция BEHEMOTH и една от най-впечатляващите екстремни банди Bolzer. Концертът ще се състои на 20 април в столичния клуб Mixtape5 от 19.00 часа. Втората част на европейското турне по представянето на много силният актуален албум “The Satanist” ще се състои от 15 шоута, сред които и софийската дата. В тази връзка фронтменът на полската машина Nergal коментира: ”Очакваме с нетърпение втората Европейска обиколка, която ще се състои през пролетта на 2015 година като за тази част на турнето сме се съюзили с една от най-вълнуващите екстремни метал формации Bolzer. Очаквайте най-доброто! Никога не сме били в по-добра форма и ще ви го докажем за пореден път!”

BGTSC представя: THAWкоито ще излязат преди Bolzer и BEHEMOTH .

THAW e полска black/experimental metal група създадена през 2010 от членове на Sun For Miles, Searching For Calm, Furia. След като записаха дебютния си албум „Decay” през 2010 година последва договор с бележитите Avantgarde Music label (Katatonia, Ulver, Behemoth, Mayhem) за издаването на едноименното  второ LP през 2013. Thaw са високо ценени за гръмките енергични концерти. Споделяли са една сцена с групи като Jarboe, Jucifer, Altar Of Plagues, Corrections House, гостували са на фестивали(Assymetry Festival, Metalfest) и бяха съпорт банда на  Behemothпрез миналогодишното турне. Музиката на Thaw е оригинална смес от black metal, sludge/doom и sonic experiments с noise, електронно звучене и импровизации. Тази година излезе новият им албум Earth Ground.

Билетите се продават от днес в мрежите на EVENTIM и Ticket Pro в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos,Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, MetalHeaven,Фотосинтезис,касите на Фаст Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

В момента пропуските са на цена от 40 лева, а при налични в деня на събитието и на място в клуба ще са 50 лева.

Събитието е 16+!

*Клубът не работи с резервации

**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe

***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

 

За повече информация и въпроси events@bgtsc.eu Предстои оповестяването на още подробности.

BGTSC препоръчва навременното закупуване на билетите и спазването на реда в клуба!


В началото