Б.Т.Р.

Категория: Български групи

Начало: 15 ное. 2014 - 22:30

Град: София

Място: Sofia Live Club

Цена: 10 / 15 лв

Организатор:

Билети: ТУК

BTR sofia noemvriНа 15 ноември Б.Т.Р. ще забият в Sofia Live Club с последен за сезона концерт. Най-успешната българска рок група за последните две десетилетия обяви датата на финалния си концерт за 2014г..

След успешния музикален сезон и представянето на дългоочаквания си нов албум във Варна и зала „Универсиада“, Б.Т.Р. ще представят на клубна сцена най-доброто от творчеството си, както и най-новите си хитове. Специални гости на събитието ще бъдат едни от най-големите имена на БГ сцена –Мариана Попова, Ясен Велчев, Антоний Георгиев-Тонто, Кирил Николов и други.

Най-новият диск на рокаджиите е осмото за актуалния им състав, както и десетото в цялата дискография на бандата, която наскоро отпразнува 20 години на сцена. Две от парчетата в албума „ЗАЩО“ са вече хитове и смело говорят за цялостното му съдържание.
Освен песните от новия си албум, Б.Т.Р. планират да представят революционно най-големите си хитове през годините, минавайки през рок класиките и политайки с любими балади.

Билети за събитието могат да бъдат закупени на предварителна продажба в мрежата на www.eventim.bg на цена 10лв., а на място в клуба ще са 15лв.


В началото