Planet Of Zeus

Категория: Малки концерти

Начало: 28 Авг. 2014 - 20:30

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 10 лв

Организатор: Rawk’n'Roll

Билети: ТУК

Турнето на атиняните стартира на 28 август в клуб Mixtape 5.

Последният летен лайв на Rawk’n’Roll, знаете, е на 28 август в B-Side на Mixtape 5 с гръцките стоунър рок машини Planet Of Zeus. Като жест към феновете и с желание да не товарим изтънелия покрай отпуските бюджет, пускаме билетите за концерта на символичната цена от 10 лева. В деня на концерта и на входа на клуба ще струват 15 лева.

Билети можете да купите от днес в мрежата наEventim в страната или в офиса на фирмата на ул. Граф Игнатиев 22, ет. 2, ап. 3.

Planet Of Zeus са една от най-популярните рокенрол групи в родината си. Зад гърба си имат три албума, като последният „Vigilante“ излезе преди няколко месеца, а отзивите от диска са еуфорични. За последните 10 години бандата е овършала редица от големите фестивали в Европа, а в родината си е делила сцена със зверове като Karma To Burn, Clutch, Hermano, Brant Bjork и Nightstalker. В края на август PlanetOf Zeus тръгват на голямо европейско турне в подкрепа на „Vigilante“, а първата дата от обиколката е в София.

Нова банда, но с познати лица ще открие концерта на гърците на 28 август.

На 28 август в B-Side на Mixtape 5 ще видим и чуем за пръв път у нас гръцките стоунър рок машини Planet Of Zeus. И още един дебют – за съвсем новата група The Flying Detachment, която ще излезе за пръв път пред публика преди гръцките рокаджии.

Тази година родната рокенрол шайка Booze Brothers се пръсна на части. Но две от тях се завръщат в нова и по-корава банда – The Flying Detachment. След разпадането на предната им група, вокалистът и китарист Емо и китаристът Сашо не спряха да свирят заедно. Бързо се намериха с басиста на мелодичните дет метъли Murder Of Crows Тото и младият барабанист Юли от врачанските пънкари Junk Yard и взеха да блъскат заедно нови рифове и мелодии. Внимание: музиката им може да доведе до потене от куфеене, жажда за бира и ритмично отмерване на такт с шутове в пода. Естествено, че говорим за тежък груув рок. Чуйте тук!

Събитието във Facebook

Линк за билетите

Planet Of Zeus във Facebook


В началото