Karnivool

Категория: Малки концерти

Начало: 21 юни 2014 - 23:00

Град: София

Място: клуб Терминал 1

Цена: 25 / 30 лв

Организатор:

Билети: ТУК

Австралийците KARNIVOOL ще гостуват за първи път в България по покана на „Терминал 1„. Събитието ще се състои тази събота – 21 юни, в столичния клуб на ул. Ангел Кънчев 1.

Стилът на KARNIVOOL се определя като смесица от прогресив-рок и алтернативен метъл. У нас са познати по-масово предимно с по-твърдите си и динамични парчета като „Lifelike“ и „Themata“ от първия албум на бандата. Австралийците в момента са на европейско турне, което включва редица от най-големите фестивали – Rock Am Ring, Rock Im Park (Германия), Nova Rock (Австрия), Volt (Унгария), Sonisphere (UK) и много други. Концертът в София на практика ще бъде една от малкото им клубни изяви, като по този начин българската публика ще получи шанса да бъде максимално близко до музикантите.

На 21 юни вратите на Терминал 1 ще отворят в 21:00. Концертната програма ще започне половин час по-късно с участието на български подгряващи, чиито имена ще бъдат тепърва обявени. Самите Karnivool се очакват на сцената в 23:00 ч.

Билети се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на предварителна продажба от 25 лв. и 30 лв. на самата дата и място. Каси: Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit Colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа. Към днешна дата остават налични по-малко от 100 билета – препоръчва се предварителното подсигуряване!


В началото