Laibach

Категория: Малки концерти

Начало: 21 май 2014 - 20:00

Град: София

Място: Sofia Live Club

Цена: 40 / 45 / 50 лв

Организатор:

Билети: ТУК

Словенците Laibach ще представят последния си албум Spectre в столичния клуб Sofia Live Club на 21 май. Концертът ще започне в 20.00 ч., а вратите на заведението ще са отворени за посетители от 19.00 ч.

Laibach пристигат у нас в пълния си състав, като концертът им е част от втората вълна участия на световното им турне, започнала на 2 април. Българските зрители ще имат наистина уникалната възможност да видят групата за първи път от толкова близо. За концерта си в София Laibach ще претворят светлинното и визуално шоу, което съпътства турнето им, и ще създадат обстановка, която рядко се вижда по концертите им.
Продажбата на билетите ще стартира на 10 април (четвъртък), в 12.00 ч. Те могат да се закупят онлайн през мрежата на ePay.bg, TixGate.com,както и на касите на EasyPay в цялата страна. В деня на концерта билети ще се продават на входа на Sofia Live Club. Организаторите предупреждават, че местата са ограничени.

Първите 100 билета са на промоционална цена от 40 лв. След изчерпването им цената на билетите ще бъде 45 лв. (до 20 май включително), а в деня на концерта, на място – 50 лв.
Повече подробности около концерта на Laibach в София ще бъдат оповестени съвсем скоро.

В началото