God Is An Astronaut

Категория: Малки концерти

Начало: 11 Апр. 2014 - 20:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 25 / 30 / 35 лв

Организатор: Loud Concerts

Билети: ТУК

Новината за предстоящото гостуване на God Is An Astronaut, която скоро ви съобщихме, вече е потвърдена официално.

Визитата на God Is An Astronaut, по покана на Loud Concerts, е на 11 април 2014 в клуб Mixtape 5. Датата е част от европейското турне на бандата, което стартира на 6 март в родна Ирландия.

Билетите за концерта на God Is An Astronaut са в продажба от днес в мрежата на Еventim,Ticketstream и партньорите им в цялата страна – Office 1 Superstore, M-Tel, Germanos, OMV, Picadilly, Техномаркет. Най-нетърпеливите да се сдобият с билет за концерта ще могат да закупят първите 50 билета на специална промо цена от 25 лeва. След изчерпване им, пропуските ще се продават по 30 лв, а в деня на концерта, както и на място на входа на клуб MIXTAPE 5, цената им ще е 35 лева.

Основна движеща сила на бандата са братята Torsten (китара) и Nils Kinsella (бас), заедно с барабаниста Lloyd Hanney, като впоследствие към тях се присъединяват и Jamie Dean (пиано/синт) и Gazz Carr на китара. Благодарение на музиката, която е смесица от епични пост-рок мелодии, елктроника и елементи от спейс рок, God Is An Astronaut се превърнаха в една от големите музикални сензации на Ирландия в началото на 21 век. Впоследствие заковаха вниманието на аудиторията с аудио-визуалните си шоута: всяка песен е съпроводена със специално подбрано видео и специални ефекти.

Началото на шоуто на 11 април, в клуб Mixtape 5, е от 20 часа.

Очаквайте скоро подробности около предстоящото гостуване на God Is An Astronaut в София и групата, която ще открие концерта им в България.


В началото