Pro-Pain

Категория: Големи концерти

Начало: 12 юни 2019 - 00:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 30 / 35 лв

Организатор:

Билети: ТУК

Pro-pain Poster smackedЕто че дойде и официалната информация за концерта на ветераните PRO-PAIN, за който ви информирахме вчера.

Американската хардкор-траш метъл формация PRO-PAIN се завръща в България за концерт в столичния клуб *Mixtape 5* на 12 юни 2019. Това ще бъде третото гостуване на групата в България след концертите ѝ през 2008 и 2009г.

Агресивни, праведни, енергични и яростни – това са отличителните черти, които символизират основата на хардкор/метъл пионерите Pro-Pain. Още с издаването на дебютния си албум Foul Taste Of Freedom през 1992, нюйоркската шайка Pro-Pain се превърна в основна част от „диетата“ на феновете на тежката музика по цял свят. Тяхната успешна и завидна кариера непрекъснато процъфтява и те все още успяват да намерят място за подобряване на звука си, чрез което продължават да впечатляват метъл феновете. Доказателство за това е последният (15-ти) студиен албум Voice of Rebellion, който е 100%-ов безмилостен PRO-PAIN, в най-чист смисъл и истинска форма. Албумът съдържа 14 безкомпромисни и кипящи парчета чист хардкор траш метъл, майсторски доставени в типичното за жанра нюйоркско звучене.

Билетите за концерта ще бъдат пуснати съвсем скоро в мрежата на www.bilet.bg & На Тъмно. Принтове ще могат да бъдат намерени и в The Wrong Bar

Очаквайте допълнителна информация за концерта, часове, билети и съпорт.

Има две важни нови подробности около този дългоочакван концерт. Първата е, че Coprostasis няма да могат да се включат към вечеринката поради лични причини. На тяхно място ще забият WARSCUM, свирили на една сцена с имена като Cannibal CorpseMalevolent CreationMizerereGrave и други. Втората важна подробност е е, че събитието ще се проведе в голямата зала на *Mixtape 5*, така че билети ще се продават със сигурност и на място.

Днес е последния ден, в който билетите струват 30лв. От полунощ, както и на място ще са по 35лв. Билети могат да бъдат намерени в мрежата на www.bilet.bg – http://wrongevents.bilet.bg/, както и в магазини На Тъмно.

 

Програмата за утре е следната:

19:00 – Отваряне на врати на клуб *Mixtape 5*

20:00 – SCUMLINE

20:40 – WARSCUM

21:30 – PRO-PAIN

22:45 – Oчакван край

 


В началото