Dark Sun And Winter Cold

Категория: Малки концерти

Начало: 12 Ян. 2019 - 19:30

Град: София

Място: клуб Live&Loud

Цена: 10 лв

Организатор: Perfect Storm Events

Билети: ТУК

dark sun winter coldDark Sun And Winter Cold е първия от поредицата мини фестове, които ще се организират всяка година по това време от Perfect Storm Events.
Събитието ще се проведе на 12.01.2019 (събота) в столичния клуб „Live And Loud„. Скоро ще бъде ясна и първата група, потвърдила участие.
Ето какво споделят организаторите: Януари е не само начало, но и интерлюдия. Месецът на обещанията, новите цели и началото на всяка диета за отслабване. 
Ние от Perfect Sorm Events даваме началото на една бъдеща традиция. Няколко мрачни ъндърграунд банди на една сцена, общото между които е модерното звучене с класически елементи.
Подкрепете събитието във фейсбук.

Първата банда за феста Dark Sun And Winter ColdCharda (death metal, Sofia). Събитието се организира от Perfect Storm Events и ще се проведе на 12.01.2019 (събота) в клуб Live and Loud. Още новини очаквайте скоро.

Втората банда за феста Dark Sund And Winter Cold е Fragments Of Existence(Melodeath/Progressive).

Запазихме голямата тайна и изненада за последно. Легендарните Hyperborea и епичните Historian са двете финалните банди за феста Dark Sun And Winter Cold.
Смятаме, че и двете банди нямат нужда от представяне, всички добре знаем какво да очакваме от тях. Затова каним  феновете на тежката музика с епична атмосфера на 12-и януари в клуб „Live And Loud„.

Другите три обявени банди до момента са MaltwormCharda и Fragments Of Existence.

Historian

Hyperborea

 

 

Perfect storm events


В началото