Dog ‘n’ Roll

Категория: Български групи

Начало: 16 Мар. 2018 - 19:00

Град: София

Място: RockIt

Цена: лв

Организатор: Rockschool

Билети: ТУК

dog n rollDOG ‘N’ ROLL е името на специалното рок събитие, организирано в помощ на бездомните кучета в приют, които имат нужда от адекватна грижа, докато открият своите осиновители. Концертът е този петък, 16.03., в рок бар Rock IT. Подготвят се цяла плеяда от певци, които ще изпълнят популярни хитове от съвременната и класическата рок сцена, като всички те са възпитаници на рок училището Rockschool , което е организатор, заедно с доброволците към общинския приют за безстопанствени кучета с. Горни Богров – „Бандата на 1500-те“.

Талантливи певци , с педагог Цветелина Чендова, ще изпълнят кавъри на известни парчета, а гвоздеят на вечерта ще е трибют на Rage Against The Machine , дело на сборна формация ученици и приятели на школата.

Събраните средства ще отидат в помощ на кучетата от приюта, които имат нужда от качествена храна, ваксини, нашийници и други пособия за един по-обгрижван и добър живот. Това е първото подобно събитие под формата на концерт, което „Бандата на 1500-те“ организират заедно със своите приятели музиканти.


В началото