Nadja

Категория: Малки концерти

Начало: 1 Мар. 2018 - 21:00

Град: София

Място: клуб Live&Loud

Цена: 10 / 15 / 20 лв

Организатор: Amek Collective

Билети: ТУК

0103-Nadja-SofiaНа 1 март, 2018 г. канадското drone doom NADJA се завръща в България за концерт в столичния клуб Live & Loud. Последното шоу на бандата в София беше през далечната 2014 г. От тогава насам, NADJAне са спирали да издават музика и да свирят на живо по целия свят.

Концертът им в София е част от поредица специални събития, които Amek Collective са подготвили по повод своята десет-годишнина като организатор и лейбъл.Очаквайте скоро повече информация за билети и подгряващи банди.

Както вече Ви информирахме, на 1 март канадското дроун дуо NADJA се завръща за концерт в София. Събитието ще бъде в Live & Loud и ще бъде открито от дроун дуото LEAVER, които за пръв път ще представят материал от предстоящия си втори албум. Непосредствено преди NADJA ще чуем на живо и ембиънт проектът SHRINE на Христо Господинов, който ще ни разходи из дълбините на предстоящия си албум „Celestial Fire“, който отново ще излезе чрез култовия индъстриъл / дарк ембиънт лейбъл CYCLIC LAW.

Билетите за концерта вече са в продажба тук. Early bird пропуските са по 10 лв. и са налични до 1 февруари. След това билетите ще струват по 15 лв. предварителна продажба и 20 лв. в деня на шоуто.

В началото