Bongzilla

Категория: Малки концерти

Начало: 13 май 2017 - 00:00

Град: София

Място: клуб Live&Loud

Цена: 20 лв

Организатор: Wrong Events

Билети: ТУК

След ударния жесток лайв на канадското слъдж трио DOPETHRONE, идва и редът на американското тетраканабинолно чудовище – BONGZILLA, които ще забият за пръв път в България на 13-и май, събота в столичния клуб Live & Loud по покана на „Грешния организатор“.

 

Билетите са само 200 билета и струват 20лв. Можете да ги откриете в мрежата на ticketlogic: http://wrongevents.ticketlogic.bg/; www.bilet.bg/каси/ или The Wrong Bar в София

 

BONGZILLA са стоунър метъл група сформирана през 1995г. в Мадисон (САЩ) и както си личи от името, повечето от техните парчета са свързани с легализацията на марихуаната. Имат зад гъба си 4 студио албума и 6 ЕП-та. Музиката на BONGZILLA съдържа 100% комбинацията на свещенно-нечистивата есенция на stoner/sludge/doom фанатизма.

 

Тази пролет групата се завръща за турне в Европа, участваща като хедлайнер за фестивала ROADBURN и единствената група с два сета на DESERTFESТ-а в Лондон.

 

За повече информация за концерта в София следете събитието в Facebook .

 

Очаквайте подробности скоро!

Те са (почти) на 20 години, а вече са със собствен авторски албум и победители в Голямото Rock МеждучасиеBLOODRUSH е групата, която ще свири преди BONGZILLA на 13.05, събота в клуб Live & Loud.

Трите момчета ще дойдат чак от Добрич, определят се като метъл без ограничения и вече са свирили с 40 Days LaterA-MoralOdd CrewTDK, UPYR, както и на концерта в помощ на Mike Williams от Eyehategod и този в прослава на Lemmy Kilmister от Motörhead.

Чуйте албума им ‚No Man’s Land’

 

 


В началото