Още подробности за 23 ½ Rock It Marathon

Рок от няколко поколения и много изненади в програмата на фестивала 23 ½ Rock It Marathon

Grand Rock Meeting събира рок журналисти и музиканти на уникална среща

Организаторите на фестивала 23 ½ Rock It Marathon, група SEVI, обявиха окончателната програма на събитието, което ще се проведе за първи път на 17-ти и 18-ти март в столичния клуб Rock It.

Единственият по рода си рок маратон за качествена авторска музика ще бъде открит точно в 10:00 сутринта на 17-ти март, събота. Всеки гост на събитието ще получи голяма рок значка, а първите 100 тийнейджъри, които дойдат във всеки от дните на 23 ½ Rock It Marathon, ще получат и по един ваучер на стойност 10 лв. за всички видеоигри в център за забавления Playground.

В програмата на 23 ½ Rock It Marathon има по нещо за рок феновете и музикантите от всички възрасти. За първи път тематично рок събитие обръща внимание на най-малките почитатели на жици и рифове – с рок матинето, стартиращо в 11 сутринта в събота. Гост на музикалната среща ще бъде Бонзи от ODD CREW. Денят ще продължи с Тeen Launch, посветен на тийн рок групите, а кулминацията ще бъде с изпълненията на някои от най-интересните нови български рок банди в концерта Rock it To the Ground.

Акцент в програмата на втория ден от маратона е Grand Rock Meeting, който ще събере на едно място музиканти и журналисти с отношение към рока. Всички те ще имат възможността да си поговорят за миналото, настоящето и бъдещето на рок музиката в България и да подкрепят с присъствието си идеята на Rock it Marathon!Сред поканените на Grand Rock Meeting са Елена Розберг, Димо от P.I.F., Косьо Марков, Фънки и Амебата, Светльо Витков, Данчо Караджов, Дони и др.

Освен домакините на феста – Милена Славова и Звезди Керемидчиев, важна роля в 23 ½ Rock It Marathon ще имат и рок диджеите от RockAtive DJ’s, които ще водят маратона и ще сервират много рок между живите събития.

Припомняме, че цената на входа за рок маратона е 5лв. за всеки от двата дни. Почти символична, цената на билета дава възможност на максимален брой хора да се потопят в неподправената рок атмосфера. Билетите ще могат да се купят на място в клуба, на 17 и 18 март.

В клуба ще има обособена мърчандайз зона, в която посетителите ще могат да си купят тениски и рекламни материали на любимите групи.

Първото издание на 23 ½ h Rock It Marathon би било невъзможно без подкрепата на магазин Яко, Playground, Mysound.bg , MCI, Каменица, Bushmills,Zrock, Metal Katehizis.

* Пълната програма може да видите на 2-ра страница!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото