График за концерта на SMALLMAN, VRANI VOLOSA И CENTER утре

Уточнен е графикът, по който ще протече първият концерт, организиран от фензина Rawk’n’Roll утре, 15 март в столичния клуб *MIXTAPE 5*:

20:00 – отваряне на вратите
20:30/20:45 – 21:30 – Center
21:45 – 23:00 – Vrani Volosa
23:15 – 00:45 – Smallman
00:45 – …  After party

Ограничения за фотоапарати и камери няма. Ще има добре зареден мърчъндайз щанд с артикули и на трите групи. А след края на концерта каним всички гости и приятели да останат в *MIXTAPE5*, да пием по едно заедно и да слушаме музика, подбрана от екипа на Rawk’n’Roll.

Rawk’n’Roll представя три от любимите си групи за пръв път на една сцена в клуб *MIXTAPE 5* на 15 март. И трите банди са явление в съвременния български рок, и трите са доказали силата на музиката си пред непрестанно растящата им публика. Билети се продават в мрежата на Eventim. Цената е 10 лева, като в деня на концерта става 12.

Smallman успяха да наложат името си като еталон за силен и въздействащ алтернативен рок, преплитайки мощни китарни рифове с високия глас на гайдата, силно сценично присъствие и запомнящи се парчета. Това ще бъде и първият концерт на групата за 2012.

Vrani Volosa изоставиха суровия блек метъл от първия си албум и скочиха в дълбоките води на атмосферичен езически метъл, с много китарни мелодии, стегнат ритъм и чисти вокали. Събитието е и техният реванш към софийската публика за отложеното им участие на концерта на Alternative 4 през декември.

Center забиват силен стоунър и алтърнатив рок, който ги изстреля на първо място в конкурса Jack Daniel’s Battle Of The Bands 2011. И кой твърди, че инструменталните рифови резачки не стават за вилнеене?

Очаква ни въздействащ спектакъл, с грабващи звук и визия, а бандите ще поднесат не една изненада на феновете си. Локацията, чудесната обстановка и повече от адекватните условия на клуб *MIXTAPE 5* пък гарантират една страхотна мартенска вечер за всеки, който обича хубав и силен рок и метъл.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото