Специални гости на D2 на 26 януaри

D2_MARS_SLC_PAGE обявиха специалните гост звезди, които ще пеят заедно с тях на сцената в столичния Sofia Live Club на 26 януари. Славеят на „Фермата“ – гласовитата Лилия Семкова ще представи заедно с Дидо и двама родопски гайдари микс между хита на D2 „Сто години”, и една от най-любимите народни песни – „Дельо хайдутин”.

Другият специален гост, който ще пее заедно с D2 в SofiaLiveClub, е Ния Петрова – победителка в „Гласът на България”.

Една звездна вечер на разнообразни музикални изпълнения очаква феновете по време на ексклузивния концерт на 26 януари. D2 ще представят ударен лайв с най-добрите парчета на групата, както и с новия си сингъл и видео, озаглавени „Марс“.

„Марс“ е по музика и аранжимент на D2, a текстът е създаден от Руши Видинлиев, с когото групата работи и по предишния си сингъл „Егоист”. Песента е записана през лятото на 2018 г., а клипът е заснет, малко след като вокалистът на D2 стана победител в шоуто.

Веднага след официалната премиера на „Марс“, D2 стартират и национално клубно турне в повече от двайсет български града.

Цени на билетите за концерта на D2:

Предварителна продажба: 15 лева

В деня /на място: 20 лева

Билети може да закупите и онлайн,  на eventim.bg – от тук: https://bit.ly/2slmNuB

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото