Пълни подробности за новия албум на Ozzy Osbourne

OZZY ordinaryСпециални гости в албума са Elton John, Post Malone, Slash и Tom Morello

Световната премиера на ORDINARY MAN е 21 февруари. Албумът е наличен за предварителни поръчки на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg. ORDINARY MAN излиза у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music, с медийната подкрепа на радио Z-Rock .

 

“В парчето „Ordinary Man“ аз пея, „че не искам да умра като обикновен човек“, не мисля и че ще ми се случи“, смее се Ozzy.

Рок енд рол иконата и носител на награди „Грами“ Ozzy Osbourne обяви 21 февруари за световна премиера на дългоочаквания си нов албум ORDINARY MAN. Като първи солов студиен проект от 10 години насам, албумът следва релийза на синглите „Under The Graveyard“, обявен за рок парче #1, „Straight To Hell“, с участието на китариста на Guns N’ Roses – Slash и „Ordinary Man“ с Elton John.

Изданието излиза на стандартно и делукс CD, черен и цветен винил, както и в дигитален формат. Стартират предварителните поръчки на албума във всички дигитални платформи тук и на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg. В допълнение, всички физически копия на албума ще включват уникален код, който ще даде възможност на купувача да се включи в томбола и да спечели една от 300 награди: entry pass за всеки концерт от турнето „NO MORE TOURS 2“ през 2020 г., meet & greet с Ozzy, подаръчен сертификат и много др. За повече информация, посетете сайта www.ozzy.com.

„Беше много забавен процес, въпреки че беше доста по-различен от предните ми албуми“, споделя Ozzy. „Записахме го бързо, което не бях правил от първия си албум с Black Sabbath. Това направи процеса различен, но наистина му се насладих“.

Записан в Лос Анджелис, ORDINARY MAN обединява продуцента Andrew Watt на китари, Duff McKagan (Guns N’ Roses) на бас и Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) на барабани, и включва колаборации с Elton John, Post Malone и Tom Morello.

„Албумът се създаде от само себе си“, обяснява Ozzy. „Slash ми е скъп приятел, както и Elton. Докато пишех „Ordinary Man“, мелодията ми напомни на старо парче на Elton и тогава казах на Sharon: „Чудя се дали би го изпял?“. Попитахме го и той се съгласи.“

ORDINARY MAN излиза у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music, с медийната подкрепа на радио Z-Rock.

 

Последвайте Ozzy Osbourne:

Website

Facebook

Twitter

Instagram

Spotify

YouTube

 

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 4 години)

    Защо бе Ozzy,защо си поканил шибаният,нисък и дебел педал-кавал elton john.Хайде за чернилката tom morello може и да се каже,че ти е свършила коката,ама чак пък да опреш до дебелия кавал-анално податлив плесунгер….мамка му….Да не си шмръкнал отново редица с мравки вместо нещо весело и игриво…Драмата,че съм фен на тоя старец…как ще се преглъща тая МЪКА….не знам,че и Jim Beam-ът ми поскъпна….Да пия ли или да плача….а като се знам сигурно ще си го купя….Решено е,ще го слушам с портрет на друг ДЯДО срещу мен и ще пия…пия…пия….до фалит и обратно….Време е за веселба и наливам и пия слушайки старите класики на Ozzy с Black Sabbath и също и от соловите му откоси…А този албум сигурно е неговата лебедова песен….и мамка му….вътре да се мъдри тоя untermensh…в адска дилема съм…1488…мисля си нещо…за отвъд…..и за нещо като еднопосочен билет….не за Ozzy,а за…..онзи…..

    • #2 написан от traviata (преди 4 години)

      …чаках с нетърпение този коментар..да ме засмее….а надмина очакванията ми….хиля се….наздраве…..Дядо………

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото