Новини от FEAR FACTORY

Ветераните FEAR FACTORY обявиха, че ще издадат нов албум. Това стана ясно от изявление на китариста на бандата Dino Cazares, което може да чуете по-долу. Заглавието на творбата е „Aggression Continuum“, а предварителните поръчки ще стартират на този адрес следващия петък, 16-и април. На същата дата групата ще пусне и първия сингъл, озаглавен „Disruptor“, което e първа нова песен на бандата от 5 години насам. Междувременно Cazares разпространи кратък рекламен клип, представящ обложката на албума, но без музика. Може да гледате видеото по-долу. 

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 3 години)

    Може и да обидя някои хора,но за мен тази банда е доста надценена.На живо може и да стават,но за слушане вкъщи малко съм на „вие“ с тях.Dino нали беше навлязъл в adult индустрията освен като колекционер и като актьор…Да се концентрира в тия си упражнения,поне готини мацки ще му омирисват грамадното туловище.А и тия техни раздори станаха като латино сериал.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото