Нова музика от PURPENDICULAR

Трибют групата на DEEP PURPLE PURPENDICULAR се завръща с нов сингъл. Парчето се нарича „Sex & Money“ и е включено в предстоящия албум на музикантите, който трябва да е по магазините в началото на 2021 г. Като B-страна на сингъла е включено концертно изпълнение на авторската „Somebody Done It“. Записът е направен по време на шоу в Herne, Германия, през 2019 г. и с участието на легендарния барабанист на DEEP PURPLE Ian Paice. В края на този месец ще излезе и видеоклип към сингъла, а през септември се очаква да се появи и концертният видеоклип. 

PURPENDICULAR се утвърди като концертна банда, изпълняваща кавъри на DEEP PURPLE и авторски песни. В момента музикантите довършват записите на новия си албум и подготвят турне в подкрепа на творбата, което би трябвало да стартира след няколко месеца и да ознаменува завръщането на бандата на сцена. В новата колекция от песни участие като гост музиканти вземат Paul Morris (ex-RAINBOW) и Ernesto Ghezzi (GOTTHARD).

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото