Everything to Nothingе най-новият видео сингъл на ЖАН МАР – музикантът прочул се на българската музикална сцена с песента „Спомени“, по стихове на вечно младата поетеса Петя Дубарова. Новият му сингъл е в дует с четвъртфиналистката от третия сезон на „Гласът на България“ Мария Маринова (Макая) и е вдъхновена от личните преживявания на музиканта и загубата на една любов.
Това е любов, която напълно ме промени. Кармична любов, която дойде в много труден момент, всеки се беше затворил в себе си, а накрая аз останах сам с моите мисли, страхове и болка. Понякога кармичната любов навлиза в нашия живот, преобразява ни, кара ни да се променим, само за да ни „изпепели“ и да си тръгне.“ – споделя певецът.

Текстът и музиката са дело на самия ЖАН МАР, а по аранжимента и записите работи с Краси Тодоров (Михаела Филева, Графа, Jeremy?) и Ташо Колев (Jeremy?). „Това е музикален и лиричен хибрид между Linkin Park и Pink, с традиционно силни вокали и текст.“ – разказва още музикантът.

За клипа  ЖАН МАР се доверява на режисьора Васил Стефанов, Стефи Николова и техния екип. В него те разказват историята на двама души, които постепенно губят „светлината между тях“, в буквален и преносен смисъл. Двамата се опитват да я намерят, но тя е далеч от тях и не успяват да се докоснат до нея. Клипът е сниман в горската стъклена къща на Борис от популярния сериал „Скъпи наследници“.

ЖАН МАР е най-популярният български изпълнител в Швейцария, където живее през последните години. Там той дебютира в радио ефира с песента си „Love is“, която вече четвърта година продължава да се върти по местните радиостанции, следвана от „Hold On“, която също се радва на силни ротации в местния радио ефир.