Вокалистката на SEVI издава самостоятелен албум

Светлана Близнакова обяви дата за промото на предстоящия си дебют. В последните три години вокалистката споменаваше, че замисля тази стъпка и работи по материал за солов албум, но поради ангажиментите с бандата, време за реализацията му все не остава.

Най-сетне, след близо двугодишна работа албума е готов, а феновете ще имат възможността да чуят рок дамата от SEVI в по-различна стилистика, встрани от по-тежкото звучене на групата. Рок-акустик, примесен с елементи от различни стилове, жив , натурален саунд и теми, които вълнуват певицата в последните няколко години.

Вдъхновен от идеята за вярата в утрешния ден, новото начало и готовността да посрещаме смело неизвестното, албума носи заглавието “Tomorrow”. В него взимат участие и Рали Велинов от SEVI, Александра Зернер, Alberto Steri, Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell) и др.

По-голямата част от записите са осъществени в Pepinio Records Studio, където музикантите експериментират с различни звуци и инструменти. Петър Братанов (Pepinio) също се включва в някои от аранжиментите с китарни партии и сола.

Официалното представяне ще се състои на 15-ти ноември в столичния Sofia Live Club, където ще бъде премиерата и на видеото към едноименния сингъл “Tomorrow.”

Вратите отварят в 19.30ч, а началото е в 20:30ч

Билети на касите на Eventim.bg и на място в деня на концерта.

https://www.facebook.com/events/2794772270734480/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото