Luca Stricagnoli

Категория: Малки концерти

Начало: 10 мар. 2022 - 00:00

Град: София

Място: Sofia Live Club

Цена: 35 лв

Организатор: Tangra Mega Rock

Билети: ТУК

Едва ли е изненада, че радио ТМР отново  са принудени да отложат концерта на ЛУКА СТРИКАНЬОЛИ.
Новата дата е 10 март 2022, а мястото остава същото – SOFIA LIVE CLUB! Вижте информация за билетите – долу!

Италианският гений на акустичната китара за първи път в България!

ЛУКА е единственият, който умее да свири на 5 китари едновременно, като използва дори и краката си. При това го прави с очарователна, широка италианска усмивка.

Легендарният СТЕНЛИ ДЖОРДАН подчертава, че СТРИКАНЬОЛИ разшири метода fingerstyle до невероятния fingerfootstyle„!

ЛУКА е роден през 1991 година в град Варезе и започва да свири още на 10, след което печели няколко конкурса за инструменталисти в Италия, с което привлича вниманието на американския китарен лейбъл CandyRat Records.

Както често се случва в съвременния свят, освен с авторските си композиции, китаристът печели огромно внимание и с нетрадиционните си версии на големи рок и поп хитове.

Милиони са гледали в YouTube изумителното майсторство на ЛУКА СТРИКАНЬОЛИ и да се надяваме, че българската публика най-после ще има възможност да го види и на живо в Sofia Live Club на 10 март 2020.

Билетите ще важат без допълнителна заверка за новата дата на концерта, но ако тя не ви е удобна, можете да върнете своя билет на мястото, където сте го закупили в системите на www.Eventim.bg и www.EpayGo.bg и да получите парите си обратно.

ВНИМАНИЕ – билети могат да бъдат върнати от 19 февруари (петък) до 01 юни тази година!

На същите места се продават и билети за 10 март 2022.

ВАЖНО – за закупените билети от системата на EpayGo и EasyPay:

  1. Закупени онлайн билети се възстановяват по банковата карта, от която е направено плащането, САМО при заявка от платеца, като е необходимо да се посочи имейла, с който е извършено плащането на office@epaygo.bg
  2. Закупени на каса билети се възстановяват САМО на касата, на която е направено плащането, като се възстановява сумата на целия паричен превод.

 

 

 


В началото