Luca Stricagnoli

Категория: Малки концерти

Начало: 2 мар. 2021 - 00:00

Град: София

Място: Sofia Live Club

Цена: 35 лв

Организатор: Tangra Mega Rock

Билети: ТУК

LUCA Tour Poster Sofia 2020 smallLuca Stricagnoli  – един от най-впечатляващите китаристи в света идва за първи път в България.

На 31 март италианският гений на акустичната китара ще изнесе един екслузивен концерт в Sofia Live Club, билетите за който влизат в продажба утре.

Luca е единственият, който умее да свири на 5 китари едновременно, като използва дори и краката си. При това го прави с очарователна, широка италианска усмивка.

Легендарният СТЕНЛИ ДЖОРДАН подчертава, че СТРИКАНЬОЛИ „разшири метода fingerstyle до невероятния fingerfootstyle„!
ЛУКА е роден през 1991 в град Варезе и започва да свири още на 10, след което печели няколко конкурса за инструменталисти в Италия, с което привлича вниманието на американския китарен лейбъл CandyRat Records.

Както често се случва в съвременния свят, освен с авторските си композиции, китаристът печели огромно внимание и с нетрадиционните си версии на големи рок и поп хитове. Милиони са гледали в YouTube изумителното майсторство на ЛУКА СТРИКАНЬОЛИ, а сега българската публика ще има възможност да го види и на живо в Sofia Live Club на 31 март.

 

Добри новини! Концертите на TIAMAT и ЛУКА СТРИКАНЬОЛИ в София вече имат потвърдени нови дати.

– Шведският култ TIAMAT ще се представи пред фанатичните си последователи на 27 ноември в клуб *MIXTAPE 5*!
– Китарният гений ЛУКА СТРИКАНЬОЛИ има планирани твърде много ангажименти в САЩ и Великобритания и ще дойде в Sofia Live club на 2 март 2021.

Двата концерта трябваше да се състоят тази пролет във връзка с 14-ия рожден ден на радиото, то бяха отложени заради извънредното положение с коронавируса.

Продължаваме да работим усилено по насрочване на нова дата и за шоуто на MACHINE HEAD.
TIAMAT – БИЛЕТИ
ЛУКА СТРИКАНЬОЛИ – БИЛЕТИВсички вече закупени билети важат за новата дата без допълнитела заверка.

 

 


В началото