Philip H. Anselmo & The Illegals

Категория: Големи концерти

Начало: 6 авг. 2021 - 00:00

Град: София

Място: Стадион “Юнак”

Цена: 52 / 65 лв

Организатор: EventEase

Билети: ТУК

Причина за новата дате е форсмажорна, наложена от световната пандемия от коронавируса Covid-19.

Концертът на легендарния вокалист на Pantera – Philip H. Anselmo  в София ще се състои на 6 август 2021г. Промяната на датата за шоуто се налага заради форсмажорните обстоятелства, пороадени от  световна пандемия от коронавируса Covid-19.

За съжаление, поради продължаващите ограничения за пътуване в и от САЩ и наложените ограничения за провеждане на културни събития в цяла Европа и България поради нестихващата пандемия от коронавирус Covid-19, турнето на Phill Anselmo & The Illegals се отлага за 2021г. Мениджмънтът на артиста успя да пренасочи цялото европейско турне, включително датата в България, за 2021г. Новата дата за концерта на Philip H. Anselmo, на който ще представи целия „Vulgar Display of Power“ на Pantera в София, е 6 август 2021г.

Всички категории закупени билети остават валидни и ще важат за новата дата без нужда от презаверка. Phill Anselmo & The Illegals изпращат искрените си пожелания на всички да бъдат здрави и молят феновете си за разбиране и търпение в този труден за всички период.

Билети за концертът на 6 август 2021 може да намерите на следните места:

Онлайн Билет: http://bit.ly/PhilipAnselmoPantera чрез системата на PaySerа;

По куриер с наложен платеж за цяла България с поръчка на 0886 126 995;

На каса: всички магазини На Тъмно в цяла България;

 

 

Да, доживяхме. Philip H. Anselmo & THE ILLEGALS с ексклузивно шоу на PANTERA в София. Това ще се случи на 02 август 2020 година, а мястото е стадион „Юнак“.

Билети можете да намерите тук.

Philip H. Anselmo е едно от най-популярните лица на американската метъл сцена. Philip H. Anselmo е най-известен като фронтмен на Pantera – една от най-значителните метъл групи в световен мащаб. Българската публика така и не успя да се срещне с Pantera на живо, но това лято ще получи шанса да изживее музиката на Pantera на концерт, защото една от основните фигури в бандата – нейният вокалист Philip H. Anselmo и съучастниците му във Philip H. Anselmo & The Illegals идват в България! Датата на концерта им в София е 2-и август, а мястото е стадион „Юнак“.

 

Както бе обещано, на концерта на Philip Anselmo & The Illegals в София на 2 август ще свирят и подгряващи групи. Вече можем да обявим името на едната от тях. Това са Baest от Дания.

Създадена едва преди 5 години, бандата набира бързо точки с многобройни концерти и фестивални участия, дори преди да е издала своя първи албум! По това време те имат едно демо от 2016г. и едно EP Marie Magdalene от същата година.

С присъщия си усет, A&R (Artists and Repertoire) отделът на Century Media Records забелязва веднага момчетата, които вече са похвалени от екипа на фестивала Copenhell, където те са свирили. Договорът за дебютния албум с престижната звукозаписна компания скоро става факт. Албумът Danse Macabre излиза през 2018г.

Младежите, които свирят олдскуул дет метъл, стават популярни в родната им Дания още с първото си турне през 2016г., когато им хрумва да заснемат на видео преживяванията си по време на тази обиколка. Събраният материал превръщат във филм със заглавие „Den Satans Familie“. Колкото сериозни са момчетата като музиканти, които очевидно се скъсват от репетиции, толкова голямо е и чувството им за хумор.

Не отнема много време да си спечелят и славата на банда, която се забавлява и забива с покоряваща енергия на живо. Те са като пренавити – това което се наблюдава на сцената, когато свирят, може да бъде описано с една дума: избухване.

В края на миналата година Baest изкараха втори дългосвирещ запис със заглавие Venenum (CM, 2019), последван от европейско турне с бруталните Aborted и легендите Entombed A.D., което мина през 28 града. Време е и на София да се срещне очи в очи със звяра!

Всички фенове на старата школа дет метъл с представители като Death, Entombed и Bloodbath ще са повече от очаровани от това ново попълнение в редиците.

 

Билетите за шоуто на Philip H. Anselmo & The Illegals с изпълнение на целия емблематичен албум на Pantera „Vulgar Display of Power“ са в продажба от 3-и декември 2019. Билетите категория Ранно Пиле са на цена от 52.00 лв., а Приоритетните Билети, които дават право на най-заклетите фенове на Pantera да влезнат 30мин преди всички, са на цена 65лв.

Билетите можете да закупите по следните начини:

Онлайн Билет: http://bit.ly/PhilipAnselmoPantera чрез системата на PaySerа;

По куриер с наложен платеж за цяла България с поръчка на 0886 126 995;

На каса: всички магазини На Тъмно в цяла България;


В началото