Вокалистът от първия състав на BLACK FLAG пише биография

Keith-Morris

Издателството Da Capo Press, което влиза в състава на Perseus Books Group ще издаде книгата „My Damage: 40 Years On The Front Lines Of Punk“, написана от вокалистът Keith Morris, основател на легендарните групи BLACK FLAG, CIRCLE JERKS и OFF!. В своите мемоари Keith разказва за възникването на хардкора, за своето юношество, преминало в Южна Калифорния, за пънкарският начин живот по време на турнета, за зараждането на ъндърграунда и за пристрастеността си към кокаина и алкохола, и победата над нея. Книгата се очаква да излезе през есента на 2016г.

Запитан често ли изпитва съжаление за направеното или не-направеното, Morris отговаря:

„Извинявай, за какво да съжалявам? Имах много и различни възможности, от които не се възползвах. Ако говорим за „пропилените напразно години“, тогава страдах от алкохолна и кокаинова зависимост и губех цялото си време в търсене на следващото парти. Виж момчето на обложката на ‘Wasted Years’, аз се мотаех с него. Израснах в Хермоса Бийч, където единствените проблеми бяха да си намериш парти във вторник през лятото, да си намериш дилър, да си набавиш пари за дозата и да скочиш в басейна. Това бяха основните грижи, а с времето се превърнаха и в мои проблеми.

Последната група, в която участва Keith Morris е OFF!. През април миналата година излезе третият им албум „Wasted Years“ чрез лейбъла Vice. OFF! е hardcore punk супергрупа, в която освен Keith, влизат Dimitri Coats от BURNING BRIDGES на китара, Steven Shane McDonald от REDD KROSS на бас и Mario Rubalcaba от ROCKET FROM THE CRYPT и HOT SNAKES на барабани.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото