Veratrum Web

Италианските блекове VERATRUM издадоха видео, което е към песента „La Stella Imperitura“ от излязлото наскоро ЕР Visioni”. За десетгодишната история на групата това е четвъртото им поред издание, като в дискографията им фигурират и два пълноформатни албума.

Епичният им блек метъл се ражда, за да отпразнува мрачната мъдрост и окултно знание на Древните, почти изгубени и забравени днес. VERATRUM обединяват силата на симфоничен оркестър с тъмни атмосферик елементи, създавайки Пророчески метъл.

Песента „La Stella Imperitura“ отдава почит към силата на пророческото видение, свръхчовешки дар, отдавна забравено изкуство, което оформя историята на хората и влияе върху изследването на мъдростта. Много пророци са имали видения за звездите и небето, мисли за безкрайността, която ги заобикаля и за небесата и ада отвъд в непрекъснато очакване за съдбата на хората над и отвъд настоящия момент.

Официалното лирик видео е на Cult Of Parthenope.

visioni-coverНовото ЕР на VERATRUM “Visioni” излезе на 24 април 2018 г. и е фокусирано върху неясната сила на пророческото видение и предупредителни сънища, използвайки мистичен декор, който да отрази настоящото време на упадък и празнота. Записано е в Loft-1 Studio от Andrea Facheris и е било миксирано и мастерирано в Domination Studio (Necrodeath, Luca Turilli’s Rhapsody, Labyrinth) от Simone Mularoni. Включва гост вокалите на Taliesin (Eternal Samhain) и Giulian (Scuorn), соло на кларинет от Vittorio Sabelli (Dawn Of A Dark Age) и допълнителни хорови изпълнения от HaddaH. Обложката е на Sabnock Design.

„May Thy Prophecy Be On Thy Side !“
“Visioni”, както и друг мърч на групата, можете да поръчате тук.

Официални ресурси
FACEBOOK
OFFICIAL STORE
YOUTUBE
TWITTER