Timo Häkkinen ще замести Kai Hahto по време на следващите изяви на WINTERSUN

 Тъй като Kai Hahto има ангажименти с NIGHTWISH, той няма да може да вземе участие в следващите концерти на WINTERSUN. Kai ще бъде заместен от ударника на SOTAJUMALA – Timo Häkkinen.

Ето какво казаха Kai и Timo по въпроса:

Тъй като голяма част от концертите през 2015 съвпадат с тези на NIGHTWISH, нямаше друг вариант освен да вземем Timo да свири на концертите, на които няма да мога да се изявя. Но със сигурност ще се завърна през 2016. Поздрави!

Kai Hahto

Поласкан съм от факта, че ще замествам Kai и че ще мога да помогна на бандата. Kai е мой близък приятел, както и любимият ми барабанист. Очаквам с нетърпение да изпитам и поема това предизвикателство – ще се видим на концертите!

– Timo Häkkinen 

  1. #1 написан от Пебълс (преди 3 години)

    Jaska Raatikainen от Children of Bodom ще замести ударника на SOTAJUMALA в предстоящата им скандинавска обиколка, а някой друг ще вземе неговото място в Бодом и така, докато не направим едно цяло кръгче :) Важното е да има зверщини от Wintersun тая година и дано довадят до тук!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото