ТАРЯ ТУРУНЕН: „Мечтая да имам деца!“

Tarja Turunen

Tarja Turunen

Финландската суперзвезда сподели в екслузивно интервю на живо по радио Тангра Мега Рок, че мечтае да има деца, но в момента е твърде заета с кариерата си.

Директната телефонна връзка с дома на ТАРЯ в Аржентина бе осъществена седмица преди грандиозното шоу на 21 септември в Античния театър в Пловдив.

Да бъдеш едновременно певица и майка, да съчетаеш тези две неща не е никак лесно. Разбира се, това е моя мечта. С моя съпруг мечтаем един ден да създадем семейство. Би било прекрасно. Смятам, че все още съм достатъчно млада, хаха. Макар че времето си тече…Все пак се надявам един ден да имам семейство.

ПРОЧЕТИ И СЛУШАЙ ИНТЕРВЮТО ТУК

Междувременно, последните БИЛЕТИ за шоуто с цена 35 лв се продават в системите на www.Ticketstream.bg и www.Eventim.bg.

ТАРЯ ТУРУНЕН ще представи своето специално шоу ‘Beauty and The Beat’, заедно със звездния барабанист МАЙК ТЕРАНА и с оркестъра и хора на Пловдивската филхармония, под диригенството на ЛЕВОН МАНУКЯН.

Концртът е на 21 септмеври в първото издание на SOUNDS OF THE AGES – новият музикален форум в България, който ще се състои за първи път тази година, по идея и под патронажа на ИВАН ТОТЕВ – Областен управител на Пловдив.

SOUNDS OF THE AGES 2011 ще бъде осъществен с приятелското рамо на JACK DANIEL’s.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото