Слушайте целия нов албум на KILLSWITCH ENGAGE – „Incarnate“

KILLSWITCH ENGAGE публикуваха целия си нов албум за слушане онлайн в YouTube канала си. „Incarnate“ излиза чрез Roadrunner Records, като официалната дата за това е днес, 11 март. Седмият албум на групата е вече факт.

Преди два месеца, вокалистът Jesse Leach сподели, че процесът на писане никак не е бил лесен:

Отне ми доста време, но в момента сме на такова ниво, че не можем да си позволим да сме претупани. Ако наистина те е грижа за кариерата ти и феновете, не можеш да си позволиш да не им се отдадеш изцяло. Така се озовах в положение, в което този албум ме докара до лудост. Съпругата ми може да потвърди. Имаше около две седмици, в които не бях себе си. Изгубих се в процеса и желанието си този албум да е всичко, което може да е. Не спях добре, понякога въобще, събуждах се посред нощ и просто сядах и изписвах страници с текст. В края имах около осемдесет страници текстове. Исках да дам всичко, което мога, вокално и текстово.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото