SEVI представят ново видео с концерт

SEVI_Poster „Broken Wings“ е заглавието на 10-тия сингъл на родната група SEVI. След като пуснаха две песни от предстоящия си трети студиен албум (“The Call” и “Am I Alive?”), музикантите споделиха, че искат да засилят още малко нетърпението на феновете, като пуснат и трети сингъл от албума. От SEVI споделят, че песента е много лирична и откровена, разказва за приятелството и истински важните неща в живота. По аудио обработката са работили отново с инженера Marco Barusso (LACUNA COIL), който миксира и албума „The Battle Never Ends”. Видеото е дело на Боян Карамфилов. От днес, 26-и ноември, вече върви и трейлърът, който загатва частично тематиката на клипа и може да го изгледате по-долу.

Концертът–промоция на новия сингъл на SEVI ще се състои на 19-ти декември в столичния клуб Mixtape 5, B-Side. Вратите ще отворят в 20:00, а групата ше излезе на сцената в 21:00. Вход – 10 лв.

Официално събитие във Facebook – https://www.facebook.com/events/1792665357508569/

Трейлър:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото