SERPENTINE CREATION ще подгряват на AGATHODAIMON, NETHERBIRD и WITНERSHIN

Serpentine Creation е българската група която ще откриe концерта на Agathodaimon, Netherbird и Withershin в София на 13 април.

Serpentine Creation е утвърдена българска блек метъл банда, започнала своя път през 2004 година. Групата стартира като трио, но сега съставът се състои от 4 души: Vlad – китара и вокал, Gormoth Iscariot – китара, Jafar – бас и Mephistophel – барабани. Зад гърба си групата има албум (Dystopia), EP (Anti Religion) и сплит с Demonism и ORK (Triptych). Serpentine Creation са имали честта да свирят на една сцена с групи като SepticFlesh, W.E.B., Inactive Messiah, а през 2009-та година подгряват на големите Dimmu Borgir.

Събитието ще се състои на 13 април (неделя) в столичния клуб 8 Ball, а билети ще се продават единствено на място на цена от 20 лв. Закупилите билети за концерта на Rotting Christ на 12 април в София ще могат да влязат на концерта на Agathodaimon, Netherbird и Withershin на 13 април за 15 лв. За да се възползвате от намалението не трябва да сваляте гривната, която ще ви бъде поставена на входа на клуб R.B.F. преди началото на концерта на Rotting Christ.

Тук можете да намерите декларация за достъп на непълнолетни. Тя се издава на пълнолетен придружител в присъствието на нотариус.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото