DSC_2499s

Днес METAL HANGAR 18 става на 8 години!

Продължаваме трудния и уморителен път, който поехме неусетно и без да знаем преди толкова години. Но той е и приятен, защото е съпътстван с много емоции и незабравими моменти. Всеки, който е участвал дори и с частица в изграждането на Хангара ни, знае това. А който тепърва иска да се включи и помага, е винаги добре дошъл. Защото това е целта и задачата на Хангара – да е уютно място за любима музика и групи, където всеки да се чувства свободен да споделя с останалите фенове, това което го вълнува и изпълва с енергия. Така е било, така и ще бъде. Без преструвки, напрежение, показност и комерсиалност. Направено от фенове – за феновете.

Традиционно за нас, отново сме направили празнични тениски, които вече са готови да се облекат от всички записали се и има малко допълнителни бройки. Те ще се продават на (пак) традиционните ни концерти, отбелязващи рождения ни ден. А именно:

  • първи в поредицата и точно днес на 14.10 – акустичните интерпретации на Thomas Zwijsen и Ben Woods – MASTER GUITAR TOUR
  • следват турбо-фолк метълите PERO DEFFORMERO, KHAN и NANA & THE GANG, само след три дни – 17.10
  • третият пореден концерт е на украинските пейгън блекове KHORS и APOSTATE (4 ноември)
  • гвоздеят на нашата програма – единственото шоу в региона на култовите спийд-трашъри S.D.I., които се събраха отново тази година за няколко извънредни концерта (5 декември)

А сега нека емблематичната ни песен е поздрав за всички нас и вас! Наздраве!