POWER METAL NIGHT в The Black Lodge

power-metalЕпичност и битки! Така най-лесно може да се опише какво ще се случи в “The Black Lodge” на 7 април. В това навечерие ще се насладим на здрав power metal, който ще ви надъха да завършите седмицата с добро настроение. Освен това, тази вечер ще бъде и подготовката ни за концерта на Civil War на 16 април. Както знаете, в групата участват бивши членове от Sabaton, като поради тази причина преобладаващите парчета ще са на именно тези две групи. Освен тях, разбира се, ще се насладим на творчество от Hammerfall, Manowar, Blind Guradian, Stratovarius, Avantasia, Primal Fear и други. Ще започнем в 21:00, вход свободен, а в полунощ някой от вас ще си тръгне с билет за концерта на Civil War от томболата ни!

Желаещите ще имат възможност и да закупят билети за концерта на Civil War по време на партито, като всеки от тях ще получи като бонус и една от бирите на полската пивоварна PERUN Brewery от магазин Beer&Coffee: BEHEMOTH! – Heretyk, Sacrum & Profanum!

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото