Потвърден е концертът на метълкор титаните HATEBREED

 

Hatebreed

Hatebreed

Както вече ви съобщихме, лятното турне на колосалните HATEBREED ще премине и през София.

Радио ТАНГРА МЕГА РОК и RE-ACT имат удоволствието да ви поканят на един размазващ концерт под открито небе, в сърцето на София на 16 юли. Шоуто е в клуб ‘PORK PIE’ в Борисовата градина и започва в 19:30.

Предстои да бъдат обявени и подгряващите групи от българска страна.

Поради промяна в концертния маршрут на HATEBREED, предварително загатнатата дата сега е издърпана официално с два дни по-рано и шоуто е заковано за 16 юли.

БИЛЕТИ с цена 30 лв ще бъдат пуснати в продажба в мрежите на www.Ticketstream.bg и www.Eventim.bg днес следобед. В деня на концерта – 16 юли (още веднъж) ще бъдат по 35 лв.

Предвождани от своя фротмен ДЖЕЙМИ ДЖАСТА, HATEBREED се издигнаха, като една от най-силните и популярни метълкор/хардкор групи в света. Тази година се очаква и техният 6-ти студиен албум.

 1. #1 написан от Grim Ravisher (преди 6 години)

  Хех, май ще ги зяпам отвън :))

 2. #2 написан от Анонимен (преди 6 години)

  HATEBREED NE SA METYLKOR TYPACI !!!!!! TE SA HARDCORE :X kato neznaete ne6to po dobre ne go pi6ete 6toto taka se obyrkva predstavata na horata

 3. #3 написан от REYAV (преди 6 години)

  Няма да е лошо да пишеш на български, шльокавицата все още не е азбука. Така объркваш представите на хората за писменото слово.

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото