Подробности около плановете на КОНТРОЛ

kontrol tour 2015След смазващия концерт на 27-ми ноември 2014 в софийския клуб „Терминал 1“, КОНТРОЛ се отправят на мини турне в края на януари. В Шумен, Варна, Пловдив и Бургас групата ще представи новия си фронтмен Иван Гатев, както и 4 чисто нови парчета, някои от които ще се свирят за пръв път пред публика – „Булеварда“ и „Българка“. Другите нови композиции, които бяха представени в Терминал-а са „Герой“ (пилотния сингъл, който има и видео) и „Това е песента“, на което в скоро време ще бъде заснет видео клип.

Програмата на мини-турнето е както следва:

23-ти януари – Шумен, Пиано Бар „C’es la Vie”’

24-ти януари – Варна, Varna Live Club

30-ти януари – Пловдив, Polinero Place

31-ви януари – Бургас, Бар Без Име

Всички концерти са с начален час 22:00, като групата съветва публиката си да е точна, защото всеки един от концертите ще започне ТОЧНО В ОБЯВЕНИЯ ЧАС !

„Писнало ни е да ходим на концерти, които започват час, час и половина след обявеното начало и да висим в очакване на нещо да се случи, а и е проява на неуважение към публиката“ – споделят причината за решението си четиримата от групата.

Цената на билетите е еднаква и за четирите концерта – 10 лв., а преди, по време на и след концертите феновете ще могат да се снабдят и с тениски на КОНТРОЛ.

В момента групата усилено работи по студийната реализация на последните си две нови парчета „Булеварда“ и „Българка“, които много скоро ще бъдат качени за слушане в Soundcloud профила на КОНТРОЛ.

В youtube канала на бандата  могат да се гледат видеа от концерта в „Терминал 1“, както и клипа на песента „Герой“.

До края на месец януари ще бъде промотиран и официалния интернет сайт на КОНТРОЛ, където всеки, който се интересува ще може да намери детайлно инфо за предстоящите концерти, новите аудио тракове, както и видео материалите на КОНТРОЛ-ната формация, да зададе своите въпроси към бандата или да направи избор от секцията за мърчъндайз.

 

Facebook profile

Линк към facebook ивента

ТУК можете да прочетете и интервюто ни с Оги Кьосовски от Контрол.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото