ОСТАВА & My Disorder LIVE в Thin Red Line

За първи път концерт на Остава в пространството на „Тънка Червена Линия„. Преди Остава на сцената ще се качат голямата надежда на съвременната рок музика – My Disorder. Рок триото подгрява големия концерт на Остава в края на миналато лято в Маймунарника. Музикантите от двете групи обещават интересни колаборации по време на концерта. Остава ще изсвирят повечето от новите си неща, които ще влезат в следващия им албум, а Мy Disorder песни от предстоящия им първи албум.
07.03, петък, 21:00 ч.
Билети на място: 10 лв.

Столичният бар „Тънка Червена Линия“ се намира в квартал „Зона Б5“ на ъгъла на улиците „Партений Нишавски“ и „Българска морава“. Барът разполага с билярд, джаги и дартс, а има и възможност за гледане на най-важните спортни събития, като често събира футболни запалянковци пред телевизорите си. Клубът има и сцена, на която се изявява множество рок групи и диджеи. Много от редовните посетители на „Тънка Червена Линия“ го определят като едно от последните кътчета в София, запазили духа на рокендрола.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото