Официално – BOOZE & GLORY за пръв път в България през март

Booze & Glory Poster smackedБританската стрийт пънк бригада – BOOZE & GLORY ще направят своя дебют на българска земя на 7-и март в столичния клуб *Mixtape 5* по покана на Грешния организатор. София e прикачена като част от източноевропейското турне, което групата обяви преди няколко дни. Логично бе след силните концерти на групи като The Casualties (2016), както и на The Rumjacks (2017) да се продължи с пънк рок инвазията.

Билетите за концерта са вече в продажба в мрежата на www.bilet.bg като цената им е 20лв. В деня на концерта и на място ще са по 25лв.

Създадени в Лондон през 2009г., Booze & Glory започват началото си като поддръжник на уличния и ой! пънк на групи от края на 70-те и 80-те години във Великобритания. С героична и безскрупулна отдаденост да свирят на живо, бандата се превърна в една от знаковите за пънк рок жанра, като дебютният видеоклип London Skinhead Crew‘ вече надхвърли 10млн гледания в YouTube. Неуморни и триумфални пътувания до Азия, Южна Америка, САЩ и Европа, като за 2017г групата има над 100 концерта на 4 континента, подкрепяйки турнета на Dropkick Murphies & Broilers.

Booze & Glory имат зад гърба си и 4 дългосвирещи албума, които се превърнаха в химн на много футболни фенове – Always On The Wrong Side (2010), Trouble Free (2011), As Bold As Brass (2014) и Chapter IV (2017)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото