Новини от SELVANS

selvans-posterИталианската блек метъл група SELVANS, която имахме удоволствието да видим и на родна сцена, и чиято музика е дълбоко вкоренена в традициите и ритуалите на древна Италия ни зарадва със следната новина:

„Дами и Господа,
радвам се да ви съобщя, че записите на нашия втори албум „Faunalia“ приключиха!

„Faunalia“ е резултат от три години упорита работа върху нашето творение. Подобрихме някои аспекти в саунда си и имахме удоволствието да си сътрудничим с някои италиански артисти, които силно ценим и, чийто имена ще бъдат разкрити в скоро време.

Тази творба представя еволюция в нашия звук и визуална концепция с мрачен романтичен подход с типичния италиански саунд, даващ нов тласък на идентичността на SELVANS.

Останали са само няколко стъпки, след това албумът ще бъде готов за издаване чрез Avantgarde Music в края на 2018-та. Но… нека да кажем на най-нетърпеливите от вас, че се готвим да свирим някои нови неща по време на предстоящото „Hirpi European Tour“.
The Haruspex

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото