Новини около мото рок феста „Побит Камък“ 2014

Мото клуб „Калашниците“ отново ни изпратиха съобщение с подробности около организирания от тях фестивал:

Благотворителният фестивал „ПОБИТ КАМЪК-2014“ ще се състои в периода 04-06 юли 2014г. както всяка година в природен парк „Побит Камък“ – на 20 км от столицата в посока Пловдив. Това е може би най-мащабния Рок Фестивал, организиран от мотоклуб „Калашниците“ – Нови хан. Списъкът със бандите, които ще забиват на тазгодишния фестивал вече нарастна.
На сцената на Калашниците деветте групи ще излязат в следния ред:
ПЕТЪК – 04.07.2014г.

Първи ще открият фестивала Rocka Rolla от Пазарджик. Бандата в състав от 5 човека ще направи трибют на немската супер група SCORPIONS в рамките на час и половина.

Следващият състав ще бъдат легендарните „КОНКУРЕНТ„, с техния класически хеви метъл ще получим смесица от авторски парчета и всеизвестни кавъри.

Върхът на петъчната програма ще са пловдивчаните от „KROSSFIRE„, които нашумяха много по мото мероприятията и концертите в България, особено след като бяха избрани да подгряват „DEEP PURPLE“.

След полунощ, след като всички дошли малчугани са заспали отдавна, настроението на публиката ще приповдигнат „ИЗОМРУД“ -с репертоара си в стил 18+, те са предпочитани от голяма част от посетителите.

СЪБОТА 05.07.2014г.

В съботния ден, след всички забавления осигурени от КАЛАШНИЦИТЕ, през деня предстоят концертите на 5 върхови състава.

В ранните следобедни часове на сцената ще се качат  „ROCK BULL„, изпълнявайки  кавъри на известни рок банди.

След кратка почивка, „ROCK BULL“ отново ще се качат на сцената – този път за да посвирят заедно с легендата „ВАЛДИ ТОТЕВ“ и заедно да направят незабравим концерт с вечните парчета на „ЩУРЦИТЕ„.

По-късно идва ред и на малко по-тежката музика, за целта програмата ще продължи със здрав метъл сет от парчета на „PANTERA„, изпълнени от бандата „VULGAR BULGAR„.

Топ бандата на вечерта ще бъдат „The Rise Of the City King (The R.O.C.K.)“ от съседна Румъния. С разтърсващ концерт, с парчетата на големите „AC DC„, тази група ще остане в спомените на всички присъствали на фестивала.

Накрая, но не на последно място, след страхотното огнено шоу и мощната заря, на които всички ще се насладят
в полунощ, ще ни разтърсят „ОБРАТЕН ЕФЕКТ„.

Озвучаването, както всяка година, ще е на ниво и напълно професионално изпълнено от момчетата от „BG ACOUSTICS“ със мощност около 35kW.

Фестивалът е подкрепен от най-новия огромен и модерен рок клуб в софия – „JOY STATION„, което предполага качеството на звука и организацията да бъде върхово.

Със голяма част от събраните средства ще се направи дарение за операции и рехабилитации на малката КРИСТИНА ПЕТРОВА – на 8г. от гр. Елин Пелин, страдаща от Детска Церебрална Парализа.
Организаторите обещават да оповестят сумата и да споделят публично документите по дарението.

Както се казва: Докато се забавляваме, можем да помагаме.

МОТОКЛУБ „КАЛАШНИЦИТЕ“ – НОВИ ХАН, ВИ ОЧАКВА.

За Повече информация посетете страницата ни във Фейсбук и страницата на събитието.

 

 

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото