LAST HOPE представят нова песен; готвят олдскул сетлист за 19 април

Групата пуска нов видеоклип в четвъртък

 

Last Hope подготвят специален сетлист за концерта си, повече за който може да прочетете тук, заедно със Smut (Македония), The Bridge (Сърбия) и Them Frequencies на 19 април в 8 Ball. Групата ще направи премиера на чисто нова песен, която ще е част от предстоящия й сплит диск с Vendetta. Освен това Last Hope обещават да изсвирят и доста позабравени стари парчета като “Away”, “One for One” и “Last Hope”.

Междувременно Last Hope ще пуснат и чисто нов видеоклип от актуалния си албум More Than Ever. Премиерата му ще е в четвъртък, 11 април, в Hardcore Worldwide – най-големия и гледан YouTube канал за хардкор музика в света.

Билети за концерта ще се продават само на място на 19 април в клуб 8 Ball (намиращ се в безистена на ул. “Цар Самуил” 50). Вратите отварят в 20,00 ч., а групите ще започнат да свирят в 21,00 ч.

Събитието във Facebook

Промо клип за шоуто

LAST HOPE

SMUT

THE BRIDGE

THEM FREQUENCIES

MUSIC VAULT

I HATE MONDAYS RADIO

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото