LACUNA COIL подготвят нов албум

Италианците Lacuna Coil са влязли в студио заедно с продуцента Jay Baumgardner (P.O.D., Sevendust, Evanescence, Papa Roach), за да започнат записите по своя нов албум, предвиден да бъде издаден в началото на 2014 година от Century Media Records.

След първите няколко дни на записи, бандата вече е доволна от магията, която се случва в студиото. Cristina Scabbia споделя, че е развълнувана да работи над нови неща:

Изключително щастлива съм, че имам шанса да работя с Jay. Той не само, че е професионалист в това, което прави, ами аз обожавам факта, че можем да експериментираме с ново звучене и получаваме различна гледна точка над нашето изкуство. Вече сме очаровани от музиката… Lacuna Coil is back, baby!!!

Lacuna Coil планират да завършат записите за новия албум преди да се присъединят към турнето “Tragic Illusion Tour”, което ще празнува 25-тата годишнина на Paradise Lost. Няколко дни преди това, те ще се изявят на сцената на Metal Female Voices Fest в Белгия.

Предишното издание на Lacuna Coil, „Dark Adrenaline“, има продадени близо 20,000 копия в Щатите през първата си седмица, дебютирал на 15-то място в Billboard 200.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото