KING SATAN с ново видео

kingsatan

За финските индустриалци King Satan ви разказах в края на миналата година. Преди няколко дни те завършиха новото си видео към песента „Psygnosis“. Клипът е създаден, режисиран и продуциран от главния мозък и вокалист на King Satan, Aleister Von Satan а.к.а. fra. Zetekh, познат ни от окултният блек метъл проект Saturnian Mist. Композицията, която можете да видите и чуете по-долу е от предстоящият дебютен албум на групата, който ще бъде издаден по-късно тази година.

King Satan съчетава вдъхновения от широк кръг екстремни метъл стилове, електро-индъстриъл и даже хард-рок. Концептуално групата е за абсолютно незачитане не само на граници и споразумения в метъл и електро музиката, но и срещу статуквото в духовния живот и психическия статус в модерното общество. Нищо не е свещено и нито един камък няма да остане необърнат.

 

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото