Kavarna Rock и комплекс “Албена“ с ексклузивни пакети за нощувки и безплатен транспорт

 Организаторите на фестивала Kavarna-Rock-2015-Rock-WeekendBulgarian Live Music ще си партнират с комплекс Албена АД и Албена Тур. Това ще се случи по време на юбилейното издание на 26, 27 и 28 юни тази година.

 „През последните години леговата база в Каварна и района, много бързо се запълва след обявяване на датите за фестивала. И феновете срещаха трудности да съчетаят летнните си почивки с рок емоциите и July morning“, споделят промоутърите.

 За Kavarna Rock 2015 са създадени специални пакети, които освен нощувки включват и безплатен транспорт от Албена до Каварна и обратно.

 „Желанието ни е хората наистина да си починат. Да дойдат на фестивала с приятели, да пият спокойно бира, да се забавляват и след това да не се чудят как да се приберат. Отделно в момента водим разговори с голяма транспортна фирма за преференциални цени за билети до Албена и Каварна. Желанието ни е всеки притежаващ билет за Kavarna Rock да ползва специална отстъпка за настаняването и транспорта си“, допълват от организаторите.

 Повече информация на http://albena.bg/bg/offers/view/id/290 или на телефон +359 (0) 70012110

 Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и TICKETPORTAL в цялата страната: PICCADILLY, Office1Superstore, GERMANOS, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS, книжарници Booktrading, НДК, Книжен център Greenwich, Мюзик център – Пловдив и др., както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото