Известни са групите, които ще участват на круиза Close-Up 23

Както беше обещано, днес бяха обявени групите, които ще вземат участие на поредното 23-то издание на круиза Close-Up. Това са: Mustasch, Backyard Babies, Hardcore Superstar, Sparzanza, Sister, The Last Band, Dynamite, Alister. Очакванията това издание на фестивала по вода да е посветено на екстремния метъл не се оправдаха. Бандите от афиша се радват на голяма популярност в Швеция и интересът от страна на рокенрол и хардрок феновете е голям. Почитателите на по-тежките стилове ще трябва да почакат до лодка номер 24, която ще е през март 2019г.

plakat Close Up cruise Oct 2018Билетите Close-Up 23 за вече са в продажба онлайн тук.

Събитието във Facebook.

Ясни са датите за поредното 23-то издание на шведския музикален круиз Close-Up!

В навечерието на фестивала по вода Close-Up под номер 22, организиран от списание Close-Up в Швеция, бяха разкрити датите за круиз номер 23. Вчера 23 май стана ясно, че метъл сбирката на луксозния лайнер Silja Galaxy ще се състои на 25 октомври и 26 октомври 2018г. Днес 24-ти и утре 25-ти тече пънк круизът с легендите на шведския пънк Asta Kask, чийто домакин е същия лайнер на същата круизна линия Tallink Silja.

Момчетата от Close-Up пуснаха плаката за следващото събитие на голямата лодка, което е най-лудото концертно приключение по вода под звуците на екстремен метъл в Европа. Те обаче не разкриха нито едно име от групите, които ще участват. Бандите ще бъдат обявени на 28 май-понеделник, като тогава ще стартира и продажбата на билети за събитието. Те ще са в наличност на www.tallinksilja.se на 28 май в 11.00ч българско време и цените им варират от 50 до 150 евро в зависимост от категорията на каютата и броя на гостите в нея.

Единственото ограничение за пасажерите е възрастова граница, а тя е навършени 18 години.

Круизът тръгва от пристанище Hamnpirsvägen в Стокхолм на 25 октомври, плава до Финландия и се връща на следващия ден.

23-часовия маратон включва концерти в двата дена на общо девет банди, много шумно метъл караоке, щандове с музика за разбирачи и колекционери и безброй възможности за срещи и пийване на кафе с музикантите, чийто банди участват. А и не само – често в публиката се забелязват фигури от елита на шведската метъл сцена, които присъстват просто като фенове…
И този път Metal Hangar18 ще е там. (Вижте репортаж от Close-Up 18 тук)

Close-Up Båten 23 вече си има и Фейсбуук ивент.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото