Известна е причината за смъртта на Vinnie Paul

vinnie-paul

Изданието TMZ съобщава официалната причина за смъртта на барабаниста Vinnie Paul Abbott. Това е дилатационна кардиомиопатия или простичко казано – увеличено сърце, придружена с тежка коронарна болест. Съдебният експерт на окръга е дал заключението, че причините за смъртта на 54 годишният барабанист са естествени.

Както знаете Vinnie почина в съня си този юни в дома си в Лас Вегас. Той е бил погребан на 30 юни до своя брат легендарния китарист „Dimebag“ Darrell Abbott и майка си в гробището Moore Memorial Gardens в Арлингтън, щата Тексас. Тялото му е било положено в персонален KISS саркофаг (по подобие на този, в който е бил положен брат му преди години), лично подарен на семейството му от Gene Simmons и Paul Stanley.

628-vinnie-paul-casket-tmz02-3

Реч на погребението са държали екс-китаристът на GRIM REAPER Nick Bowcott и водещият на радиостанцията SiriusXM, Jose Mangin. На погребението също са присъствали Ace Frehley от KISS, David Draiman от DISTURBED, Chad Kroeger от NICKELBACK, Charlie Benante от ANTHRAX, Chris Jericho от FOZZY и Paul Shortino от ROUGH CUTT.

Според публикуваната информация преди смъртта си Vinnie Paul е успял да завърши записите на барабаните за следващия албум на HELLYEAH, но засега все още не е ясно кога ще бъде издаден.

  1. #1 написан от опааа (преди 7 месеца)

    Семейството му беше казало, че причината е следствие на употребата на наркотици в миналото. Не

  2. #2 написан от 666 (преди 7 месеца)
  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото