Hills of Rock се завръща през 2018 година

hills of rock 2016 _DSC8128Само дни след успешния старт на фестивала Hills of Rock и часове след потеглянето и на последния тир с техника от зоната на фестивала, започва работата по второто му издание. Изненадващо високата посещаемост и положителния отзвук бяха горивото в двигателя на организациите, нагърбили се с тежката задача да създадат добре изглеждащ, добре организиран и посещаван фестивал в България.

Ако преди месец имахме някакви съмнения за отделни детайли по концепцията и планирането, то сега почти всичко е ясно. Това е мястото, а остава да уцелим и времето. Планираме изданието през 2018 да се проведе в периода май-септември, но реално ще зависи и от турнетата на групите, които сме си набелязали.” – заяви Иван Несторов, организатор на Hills of Rock.

За момента имената, с които се преговаря, се пазят в тайна, но пък се подготвя пускането на серия ULTRA-промо билети за най-нетърпеливите фенове на Hills of Rock. Те ще са с цена от 60 лева и ще важат за всички дни на второто издание. Специалните промо билети тръгват в продажба в понеделник 10.07.2017 и са ограничено количество! Най-важното при тях е, че при обявяването на точните дати на фестивала всеки от закупилите такъв билет ще има 10 дни да реши дали да го запази или да го върне и да получи парите си обратно.

 

Фестивалът HILLS OF ROCK ще се реализира ежегодно и е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

 

Drone - Epica Live

  1. #1 написан от Рашо (преди 2 години)

    ПИРАМИДА. хаха, амебат аси мисли, че хората трева пасат. никой не си взима билет докато не се обяви име. баси пенсионера.

  2. #2 написан от Бегай (преди 2 години)

    Амебчо и Свинки могат да ми сакват кока.

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото