HADES ALMIGHTY издават ЕР

hadesalmighty1

Легендарните норвежки блекове HADES ALMIGHTY издават ново ЕР. Това е първото им студийно издание след 14-годишно мълчание. ЕР-то е озаглавено Pyre Era, Black!“, съдържа три композиции и ще връхлети света чрез Dark Essence Records на 23 октомври, служейки като въведение към нова ера за бандата. Както и загатване за това какво да очакваме от техния предстоящ албум, който ще бъде издаден през следващата година.

Pyre Era, Black!“ представя епичния, уникален блек метъл саунд, създаден от HADES ALMIGHTY, но с допълнителни нови елементи. Не на последно място трябва да споменем и отличителните вокали на новия фронтмен, което увеличава очакванията от бандата. Някои си задават въпроса как Ask Ty, добре познат с уменията си зад барабаните, ще се справи и с вокалите, но това няма да е първата му изява зад микрофона. Той е изпълнявал вокалите в студио и на живо за групи като Kampfar и Krakow и Pyre Era, Black!“ просто показва колко разностранен е. Долу вижте обложката и трак листа на ЕР-то, а ние сме в очакване на новини за предстоящия албум.

 

hadesalmighty

 

Pyre Era, Black! [EP] (2015)
1. Pyre Era, Black!
2. Funeral Storm
3. Bound

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото