Гледайте новия видеоклип на ODD CREW – “Same Old Me“

 Както знаете, скоро ODD CREW ще издадат новия си студиен албум. Творбата ще бъде акустична и ще носи името “The Lost Pages“. Сега, чрез плейъра по-долу, може да изгледате официалния видеоклип към песента “Same Old Me“, която е част от диска.

 Клипът е реализиран от екипа на Supers4upen, с режисьор Огнян Костовски и оператор Георги Маринов. Видеото е заснето в един кадър в Национална Опера Варна.

Режисьорът Огнян Костовски коментира:

Заснемането на видеото протече с изключително много предварителна подготовка и репетиции. Всеки един от двайсетте човека екип вложи много емоция, труд и любов в целия процес, но най-ценното е че оставяме поредната страница история и спомен от съвместната ни работа с ODD CREW.

След издаването на албума, ODD CREW ще потеглят на национално турне, което ще премине през 11 града. Датите за обиколката ще намерите по-долу.

23 март – Русе, клуб “Max
24 март – Велико Търново, клуб “Melon
29 март – София, клуб “Terminal 1“|
30 март – Варна, клуб “Varna Live
31 март – Шумен, клуб “MeRock
13 април – Бургас, клуб “Бар Без Име
14 април – Пловдив, клуб “Bee Bop
20 април – Свищов, клуб “Disorder
21 април – Габрово, клуб “Jack Daniel’s
27 април – Казанлък, клуб “Hope Live
28 април – Стара Загора, клуб “Jam


  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото