Fabio Lione напусна RHAPSODY OF FIRE

 Дългогодишният вокалист Fabio Lione на италианските симфонични пауър метъли RHAPSODY OF FIRE обяви, че след 20 години прекарани в групата, за него е дошло време, в което да започне нова глава в личен и музикален аспект от живота си.

Ето и точните му думи:

Скъпи фенове, промоутъри, колеги,

 

Говорих за това с всички членове на групата в последните няколко месеца и сега, за жалост, обявявам финалното си решение да се разделя с RHAPSODY OF FIRE. Няма думи, които могат да опишат какво значи тази група за мен и аз се гордея с това, че бях част от толкова голяма глава в Библията на пауър метъла. Време е да напиша нова страница в моя живот, като музикант и като човек. Пожелавам всичко най-добро на RHAPSODY OF FIRE. Нека магията им да продължи напред и да стане по-силна от всякога.

 Alex и Holzy, благодаря Ви за тези 20 години… Благодаря ти, Roberto, за приятелството и благодаря, Alessandro, за искреността и честността ти.

rhapsodyoffire2015band_638

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото