EUFOBIA избрани за съпорт на DARK TRANQUILLITY

Eufobia

Eufobia

Българската дет метъл банда ще открие организираното от радио Тангра Мега Рок дългоочаквано първо шоу у нас на шведските легенди DARK TRANQUILLITY – на 20 май в клуб ‘Mixtape 5’ в София.

Дебютният албум на EUFOBIA – ‘Insemination’ се появи в края на 2009, а преди 2 седмици, бандата пусна и новото си видео към песента ‘Cruel Child’, за който писахме и ви показахме.

За седемте години съществуване, EUFOBIA има придобит сериозен международен концертен опит, с няколко турнета извън България, като са свирили на една сцена с групи като Sinister и Onslaught.

Обширно интервю на Тангра с групата.

Сега EUFOBIA ще бъдат съпорт на DARK TRANQUILLITY на 20 май в София, като отлагат предварително замисления си за 13 май концерт за по-късно, за да се подготвят ударно за шоуто с шведските легенди.

БИЛЕТИ се продават в системите на www.Ticketstream.bg и www.Eventim.bg на редовната цена от 40 лв, след като първите 100 на промо цена от 35 лв свършиха за 2 седмици. В деня на концерта ще скочат на 45 лв.

Продажбата ще бъде преустановена при достигане на 600 билета, за удобство на зрителите.

  1. #1 написан от Hatecrew (преди 8 години)

    Те са перфектни, коя друга бг – банда да сложат за съпорт на Dark Tranquility…. супер, евалата момчета ;P

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото