ENEPSIGOS подписаха договор с Osmose Productions

enepsigosОбвитият в мистерия норвежки блек метъл проект ENEPSIGOS вече не е непознат на родните фенове на стила. Още с издаването на дебютния си албум „Plague of Plagues“ излязъл в началото на годината ENEPSIGOS се утвърдиха като обещаваща нова група на блек метъл сцената. Това не остана незабелязано и те подписаха договор за издаването на два албума с лейбъла Osmose Productions.

ENEPSIGOS се появи през лятото на 2016г., като един от проектите на V.I.T.H.R. известен още като Doedsadmiral, основател и фронтмен също и на NORDJEVEL, SVARTELDER и DOEDSVANGR. Макар и нови в тези групи са събрани утвърдени за сцената музиканти с богат опит. В ENEPSIGOS, V.I.T.H.R. обединява мощта на бившия китарист на SARKOM Straff и барабаниста Thorns, известен с работата си с BLUT AUS NORD, DEATHROW, FIDES INVERSA, FROSTMOON ECLISPE, DARVAZA, да изброим поне няколко.

С корени дълбоко впити в традициите на ранния блек метъл музиката на ENEPSIGOS е мрачна и брутална, с ритуалистичен подтон и е описана като „порочна сила“.

Ето и какво е коментирал V.I.T.H.R. за решението му да подпише с Osmose Productions:

„Беше естествен напредък към по-голям лейбъл, който може да ни отведе по-нататък по пътя. Вече знаех как работи Osmose, защото NORDJEVEL подписаха с тях и това беше близка колаборация с всички включени и обменящи идеи. Това е много продуктивен начин да се работи, доколкото съм замесен.“

Ако все още не сте чули „Plague of Plagues“ можете да го направите тук  или да последвате ENEPSIGOS на тяхната страница.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото