Допълнителни 200 билета за SLASH са пуснати в продажба

Поради огромния интерес на българската публика към предстоящия концерт на рок легендата Слаш в София, от днес (30 януари) организаторите на шоуто М.Е.Мюзик пускат в продажба допълнителни 200 билета за фен зоната. Това е секторът, разположен най-близо до сцената, който беше напълно разпродаден за броени дни при първоначалното пускане на билетите в продажба. Цената на допълнителните 200 билета остава непроменена – 80 лева.
Напомняме, че шоуто на големият китарист Слаш ще се състои на 4 февруари  (понеделник) в столичната зала Фестивална. Той пристига за своя първи концерт в България заедно със соловия си проект Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators. Шоуто обещава да бъде грандиозно и  ще представлява истински триумф на добрия качествен рок! След десетки супер успешни концерти в Америка, от утре – 31 януари, Слаш отново тръгва на турне. В близките два месеца то ще премине през цяла Европа, а България е втората дата от картата на гастрола на Стария континент.
Слаш лично обещава шоуто му в София да продължи най-малко 2 часа, през които заедно със своите музиканти ще изпълни парчета от най-новия си солов албум “Apocalyptic Love” (Roadrunner/Орфей Мюзик), както и много от любимите на всички фенове суперхитове от периода му с Guns’n’Roses.
Преди големите хедлайнери на сцената в зала Фестивална ще се качат момчетата от българската банда Alley Sin, лично одобрени от Слаш да подгряват шоуто му у нас.
Билети за концерта на 4 февруари могат да бъдат закупени от Билетен център НДК, касите на Тикетпро в цялата страна, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

  1. #1 написан от Vasil Savov (преди 6 години)

    Здравейте,

    Тъй като Ticketpro не вярват в свободата на словото бих попитал чрез вас, това значи ли че фен зоната е разширена за да поеме 200 човека или просто дай да наблъскаме още 200 и да вземем още 16 000 лева ???
    Това е просто има всички шансове най-малко да развали преживяването на хората заради нечия сляпа и тъпа алчност !

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото